Ge mig tid!

Jag vet inte vad som har hänt men något är det som är fel. Jag kan inte fotografera längre!

Hur jag än gör, vilket objektiv jag än använder så blir det suddigt! Åh vad jag behöver en dejt med mina Nikon-killar! Ge mig tid till att ta en träff med dom, snälla.
Är det någon som vet vad jag kan tänkas göra fel?

DSC_0027

DSC_9961

DSC_9963

DSC_9980

DSC_9983

DSC_9993

DSC_9996

Alltså visst är kanske bilderna bra men jag får dom inte så bra som jag vill. Ja bra och bra, det hänger ju på den som tittar men ja jag vill ha bilderna mindre suddiga och jag har inte gjort någon ändring så att skärpan skulle bli sämre, har inte ändrat något. Angela kommer väl slå på mig nu men jag kör på de förinställda/automatiska scene som finns på kameran.

Om jag bara kunde få tid till att verkligen lära mig kameran! (ja jag vet att jag måste vara försiktig med vad jag önskar mig för man vet aldrig hur den ledigheten kommer!)

 

12 kommentarer

 1. Yrpanna! Om du kör på auto så kan ju inget bli “fel” för där kan du ju inte göra några ändringar??? Annars skulle jag gissat på för högt ISO (om bilderna blir gryniga)… men som sagt, det kan du väl inte ändra när du kör på auto?

  • Nä det är ju just det att jag har inte gjort någon ändring men plötsligt så upplever jag att bilderna blir gryniga. 🙁
   Jag måste helt enkelt lära mig kameran. *suckar*

 2. Jag upplever något liknande, den där knivskarpa skärpan saknas. Men jag har trott att jag blivit gammal och grå och darrig på handen (går utför nu vid 40…) eller att kameran börjat bli gammal (5,5 år). Det sistnämnda känns på något sätt bättre.

  • Aha det är därför jag märker skillnad! Jag är ju närmre 40 nu än 30. Haha
   Kameran kan jag inte skylla på tyvärr. 😉

  • Tack! Lite fel bilder kanske för det syns inte lika tydligt här som t.ex. på bilderna på tulpanerna. Jag vet inte om det är att jag börjar få mer erfarenhet nu så jag tittar mer kritiskt på mina bilder eller om jag helt enkelt är sämre nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.