Grå, gråare, måndag

20130520-064919.jpg

Usch vad det var tungt för familjen Nihlén idag. 5 dagars ledighet räckte gott och väl för att vänja sig av med att stiga upp kl 5. Vincent var så trött och klargjorde att han faktiskt ville ha mesester. Gullefjun!
Alfred såg mest ut som ett frågetecken – va ska jag vara vaken nu?! Lille Plutten!

Men jag har en ny app som jag hoppas ska hjälpa mig genom dagarna med ett leende på läpparna. Happier heter appen och den går ut på att tre gånger om dagen ska, med eller utan bild, hitta något som gör mig glad och/eller tacksam. En fin app och den passar mitt “det jag sänder ut är det jag får tillbaka”-tänkande. Sen gillar jag att man delar leende, med andra som har fått en att le, genom att hålla in knappen det räcker alltså inte, som på FB, att bara klicka. Smart för man måste stanna upp se vad man gör.

Jag hoppas att ni får en bra start på veckan och att er himmel är blå trots regn- och åsktunga moln!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.