Heeeelg

20120504-124815.jpg

20120504-124727.jpg

20120504-124353.jpg

Nu é det slut på veckan, det é dags för fredagsmyyyyyys. *s*
Jag gick tidigare från jobb idag för jag har fyra avsnitt om socialförsäkring och socialförsäkringsavgifter att läsa. Det är inte direkt någon lättläsning vi snackar om utan snarare sömnpillerläsning, sånt läser jag lättare på tåget och hemma än på jobb. För mycket som stör min koncentration på jobb.

Ikväll blir det nog grillat. Jag är sugen på något riktigt smarrigt. Ni vet så där så man hamnar i matkoma efteråt. Men vad? Kanske skulle göra något som jag kan ha den därnia äpplechutneyn jag fick av Fuffe & Kniv-Henrik. Ska man göra en kall sås på den? Marinera med den? Servera den till så som den är? Tål att tänkas på.

Jag längtar efter en tur till Stenshuvud med familjen och kameran. Låta barnen springa så mycket de orkar, ha med en fulladdad picnickorg, klättra och krypa för att få de perfekta bilderna, doppa tårna i ett alldeles för kallt hav och bara ligga på en filt på gräset och titta på himlen tillsammans med kärleken. Men det blir inte denna söndagen heller. En dag, en dag snart.

Vad längtar ni efter?

1 kommentar

  1. Tillbehör: baconlindad Halloumi, fyllad champinjoner (creme bonjour i hatten) Bara små tips 🙂
    Stens Huvud var det ja… När skulle vi hinna med det? Du kan väl skicka datum ni kan så kan vi se vad vi kan 🙂
    kRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.