Here we go again

Så var det alltså dags igen. S N Ö! Yey
Ni som säger att det räcker nu, att ni vill ha vår nu – jag förstår er men jag vill ha vinter innan jag får vår. Jag gillar årstider Jag är gammaldags så jag vill ha min vinter fram till mars och låta våren bryta ut i april för att sen gå över till sommar i juni. I september längtar jag koftor, halsdukar och grova skor för då är det höst. Sen kommer mitten/slutet av oktober, längtan efter minusgrader och snö väcks nu vill jag ha vinter. Jag gillar årstider!

20130114-070118.jpg

20130114-070316.jpg

20130114-070442.jpg

20130114-070533.jpg
Jag gillar årstider!

7 kommentarer

  1. Kan hålla med, nu när vi bor i ett land med fyra årstider får de ju gärna märkas också. Blir så trist när det bara är samma så var lite mysigt att det kom snö igen men jag hoppas att jag slipper en halvmeter, räcker bra med nån decimeter eller så

  2. Mmmm, snö är härligt. I dag dessutom strålande sol = börjar så smått känna hopp om livet på väderfronten. Nu skulle man ta en härlig promenad istället för att sitta fast i kontorslandskapet.

  3. Ja, lite mer vinter måste vi allt ha!!! Sen kommer ju våren och då är det underbart! Men nu är det faktiskt januari – så winter it is 😀

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.