Himmalavat

20120402-181701.jpg

Idag blev det Antes himmalavade päregröd (hemmalagat potatismos för er som inte talar skånska) och mina hemmalagade fiskpinnar. Galet gott!

Ante tar ungefär 1 kg margarin, salt, peppar och 10-15 potatisar. Rör ihop allt med elvispen och tillsätt lite standard mjölk. Under inga omständigheter får det lov att vara flytande margarin för det smakar tydligen inte lika gott.

Mina fiskpinnar är vad-än-för-fisk-som-finns-hemma, delat i pinnar och doppade i smaksatt (citronsalt och peppar) vetemjöl sen ägg och sist skorpmjöl/ströbröd.

mumsmums

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.