Hjälp mig minnas

20120710-070118.jpg

Jag har varit mammaledig de sista tre somrarna så jag har haft bra somrar på alla sätt och vis. Sommaren -08 var den sista sommaren jag jobbade och då minns jag inte riktigt hur vädret var. Jag vet att vi var vid havet iaf en gång för jag kom inte upp ur brassestolen, dumt att sätta sig i en när man är gravid rekommenderas inte.
Sommaren -07 regnade bort fullständigt regnade bort. Den sommaren hade vi bilsemester dvs vi satte oss i bilen och bara körde igenom ett regnigt Skåne. Att sitta tre veckor i en liten tvåa och regnet bara vräker ner var inte direkt någon lysande semester.
Sommaren -06 måste varit den sista sommaren som var kanonfin?! Jag var brunbränd, smalare, hade långt blont hår och tyckte att livet var skit men tig mig igenom sommaren tack vare vänner, många bilturer med Ludde hjälpte gott. (Ludde var lika trött på tillvaron som jag var. Året efter träffar vi våra respektive och nu sitter vi båda med familj. Våra barn är i samma ålder. Ludde och jag följs åt. Haha) Fint väder var det iaf eller minns jag bara de soliga dagarna?

Vad säger ni? När var sista riktigt fina sommaren? Vi måste ju haft någon kanonsommar efter -94!

4 kommentarer

 1. Åh, jag minns inte. 2004 regnade det tror jag i sju veckor? Det var min värsta sommar..:)
  Men visst har det varit fina också. Jag tyckte att förra året var bra och 2010.

  kramar!

 2. I alla fall vid den här tiden, med början i slutet på Juni, var det toppenväder 2008-2010. Detta minns jag inte överhuvudtaget, men jag förde trädgårdsdagbok då och så stod det. Bl a badade jag tydligen och tyckte det var för varmt för att ens jobba i trädgården. Klem

 3. Jag säger 1997. Då var det sommar långt in i september minns jag…

  Tack för tips om Karlskrona. Marinmuseet blir det idag 🙂
  Och visst ser du rätt, Dragsö med plats vid havet och utsikt mot Karlskrona. Toppencamping!

  Kramar

 4. Förra tyckte jag var skit, fick inte ens badat i havet trots att det ligger runt knuten bad kruka som jag är… Men 2010 minns jag hade en enorm värmebölja. Det var över 30 grader och det var lite ansträngande… Min lilla tjejs hår kryllade sig varje dag pga värmen. Sötfisen <3

  2009 var väl oxå bra…. Eller? Jag var mamma ledig och fick njuta av solen varje dag minns jag det som. Det var tider det :O) Mamma ledig med sovande barn som hade upp emot 4 timmars sov pass efter lunch <3 Guuuuld värda! Många böcker läste jag och många ljudböcker lyssnade jag på. Löv it!

  Sommaren 2008 mådde jag mest illa och fick kämpa i mig allt jag åt… Chips gick ner och ostbågar, men mat nope!

  Ok, nu flummar jag mest känns det som.

  Men hjälpte jag dig ngt? Vill ju ställa upp.

  By the way, brevet du vet som jag skulle skicka till du vet vart?? När tror du att vi kan förvänta oss ett svar. Hur länge ruvar dem på det innan de ger ngt tecken åt endera hållet?

  Stora kramen till dig :O)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.