(hjärn)Kontoret stängt för idag

20120411-192855.jpg

Nu äntligen är jag nersjunken i soffan iklädd mina älskade ‘jamasbyxor. Jag är helt slut idag. Noll nada zip energi kvar, tror inte jag kan få ihop en enda vettig tanke ikväll.

Jag skulle behöva en shoptilyoudropEmmadag. En dag i ensamhet bara lullandes runt i Malmö, låta fingrarna snudda vid fina saker och kanske ett efterlängtat besök på Folk. Jupp en sån dag hade jag behövt.

Nä nu ska jag sjunka lite längre ner i soffan och dra in den sista doften som mitt älskade doftljus har kvar att ge och sen ska jag försvinna in drömmarnas värld och låta en snarkmästare få känna på sin egna medicin. Haha

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.