Hösten

Idag kändes det som att hösten är här. Sjuk känsla med tanke på att augusti inte är över än. För mig är september en sådan där månad där man kan använda hela garderoben från linne till vinterjacka men i augusti ska det inte behövas mer än en tjock tröja om det är lite kallt.

20120828-093610.jpg

20120828-093615.jpg
Idag var det skumt väder! Jag hade halsduk på mig men inga strumpor. Vincent hade t.o.m. vantar på sig för han tyckte det var kallt att hålla i vagnen. Okej nu är min son lite speciell och gillar vantar så det kanske var lite överdrivet att ha vantar när man går men hade vi cyklat hade jag också haft vantar. Vantar i augusti?! Inte klokt!

20120828-093926.jpg

20120828-093932.jpg
Naturen börjar visa för oss att hösten är nära. Färgerna börja skifta i brunt för att om ett tag lysa som eld. Det är nu det börjar bli riktigt kul att fotografera naturen. Färgerna som snart bryter loss är fantastiska.

20120828-094131.jpg
Snart skiftar mitt träd i de ljuvligaste orangea och röda nyanserna. Och då mina vänner, då lyssnar jag på julmusik!

1 kommentar

  1. Vilken ruggig dag!
    En sån där dag man bara vill hem, äta god middag (vi har blivit lovade efterrätt eftersom det är fisk), ta på nåt bekvämt o krypa upp i soffan med en kopp te och nåt halvbra på TV (House), kanske virka lite o drömma lite om sånt man ska sen, sen när man orkar igen! En skön lite ruggig höstdag!

    Och sen hoppas jag på liiiite sommarvärme till och sol! Så jag hinner köpa o planter de där rosorna jag gjorde plats till för att kunna njuta av nästa sommar! För det är ju det bästa! Det blir vår igen! Och sommar igen!

    Ha en bra eftermiddag!

    Väntar med spännign på vad som ska hända i höst för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.