Höstens i-landsproblem

Jag har insett att sommaren är över. Jag har insett att det är dags att lägga ballerinaskorna på hyllan. Jag har insett att jag har seriös höstbrist i min garderob. Skor, skor hade varit bra. Skor som klarar av kalla morgnar och regniga dagar. Som det är nu så har jag ett par skor  stövlar som funkar när det regnar. Det värsta med dom stövlarna är att jag det sista året inte orkat ta hand om dom så jag har snudd på fördärvat dom helt. Det hade kunnat vara ett kärt problem att handla nya stövlar om jag bara inte hade haft vaderna from hell. Jag har alltså ett vadomfång på 48 cm, jag har alltså en halvmeter vader! Och innan ni börjar tänka hon borde gå ner i vikt då blir vaderna smala och hon kan sluta gnälla så kan jag berätta att det gjorde en skillnad på hela 1 cm när jag gick ner 30 kg. Förstår ni hur mkt jag måste gå ner för att mina vader ska bli i normal bredd? 300 kg!!! Okej för att jag är lite väl rund på sina ställe men några 300 kg väger jag faktiskt inte. Haha

Som jag skrev för ett tag sedan om att jag hade hittat en bra sida på nätet där man kan beställa skor efter storlek och vidd. Snygga stövlar och kängor. Inte dyrare än att handla i en affär i Sverige heller och det är ju bra. Men (det finns väl alltid ett men?!) vågar jag beställa från England?
Jag har ingen direkt erfarenhet att beställa saker från utlandet så jag vet inte vad man ska tänka på. Duoboots samarbetar med DHL och bara det gör att jag drar mig lite för det. DHL har jag tyvärr erfarenhet av och tja det är ju inte direkt någon positiv erfarenhet.

Stövlarna är ju så snygga! Jag vill ha ett par stövlar någon gång som passar mig utan att jag behöver gå till skomakaren för modifiering först.
Helst hade jag velat åka till London och shoppa på plats men då blir stövlarna genast mycket dyrare. Haha
    

Klicka på skorna så kan ni läsa mer om skorna.

Helst skulle jag vilja köpa alla men det känns lite överdrivet att handla 4 par bruna stövlar och 1 par svarta stövletter för €975.

Vad tycker ni? Vågar jag? Vilka ska jag i.s.f. ta?

Dessa i-landsproblem alltså!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.