Husvagnslivet

Så sitter vi här i förtältet och njuter eller njä jag njuter inte riktigt. Första kvällen i vagnen är alltid svår för barnen så Alfred sover fortfarande inte. Vi har pratat, vi har läst saga, vi har myst, vi har sagt till och vi har ignorerat men han sover ändå inte så nu får han ligga där och prata med sig själv och sjunga lite.
Sen oroar jag mig lite för att här är för lugnt. Barnen kan alltid sysselsättas men Kärleken är en rastlös själ, jag med för den sakens skull. Jag hoppas på bra väder så vi kan göra lite utflykter, cykelutflykter. Jag har hittat en gårdsbutik jag skulle vilja besöka Äggaboden heter den. Lilla mor vill gärna gå i Ronneby Brunnsparken så det blir det nog på söndag när mina kära ( ) kommer upp. Kicki rekommenderade In My House som är en blogg som är en butik eller om det var tvärtom. Men dom har stängt, tyckte tydligen att det var viktigare att vara på BB och mysa med bebisen som ville komma ut. Grattis!
Imorgon blir det en tur till älskade Karlskrona, jag verkar inte kunna hålla mig därifrån, för lite husvagnstillbehörsshopping.

Men nu, nu ska jag fortsätta titta på film i förtältet. Husvagnslivet är rätt bra ändå

20120718-214253.jpg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.