I stora lass med små medel

Alltså jag tror jag är påväg in i den 40-årskris, inte nog med att jag har börjat jogga (en gång är ingen gång, två gånger är en vana har min mor alltid sagt och nu har jag joggat två gånger så nu är det en vana höhö) utan nu är jag inne i värsta förändringsstråket. Jag tror att allt började med den rosa väggen eller så skulle det kunnat vara när jag spontanshoppade en säng  oavsett var det började så är det iaf igång. Barnen fick dela sovrum och ett lekrum vilket har fungerat otroligt bra (förutom just nu i skrivande stund då det är fullt med bus i de små kropparna) fast lekrummet har varit något litet. Så nu har vi en ny plan. Lekrummet ska bli vårt sovrum, det är ju inte som att vi behöver det största rummet för våra leksaker finns ju i hela huset. Vårt nuvarande sovrum får då bli lekrum på riktigt, förutom leksakerna till barnen ska det även vara ett lekrum för oss dvs PS3 och Wii ska flytta in där, då får jag plats till att träna ordentligt också. Kan man inte köpa ett nytt hus på två röda så kan man iaf möblera om och göra det bästa av det man har. Jag gillar ju vårt lilla hus och är inte riktigt beredd på att köpa nytt. Så nu blir det lite mer Kalklitir här hemma och nytt golv. Har hittat ett golv som är sååååå snyggt! Ska bli så himla kul! 
leo-limitedjpg Laminatgolv_Beauty_ek_2_stav
Mm liten Buses alldeles egna färg ska få flytta in hos oss. Jag kan inte annat än älska att Audur skapade en egen färg till Busen. Och golvet då, visst ser det härligt slitet och gammalt ut. Färgen är beställd och jag vet att Annelie på Inreda.com är snabb på att leverera (iaf efter vad jag har läst i Blogglandia) så då är det bara att handla golvet och sen kan vi sätta igång. Jag längtar!!! Vad ska jag sen gå på då? Ja just det ja badrummet här nere håller vi ju på att kolla olika hantverkare till, inte lätt det där att vet om man väljer rätt. Tur att våren är här så att jag snart kan gå på trädgården och blommorna för annars kommer jag bli fattig haha. Köket vill jag ju också förändra men det får komma lite längre fram men där är ju det där påplatsbyggdaskåpet som Kärleken ska bygga åt mig. Ja här är nog allt mycket kvar att förändra. haha

Vardagsrummet är jag klar med, tror jag. Jag har ju fått hem min lampa woopwoop! Min TineKwannabelampa!
DSC_2802
Visst blev det bra! Man bara måste älska IKEA!

SHADECHM_STR_GR-lie
Detta är en TineK och visst är väl likheterna slående!

Det är bara det att TineK-lampan är 3 cm större och ca en nolla dyrare.
Ja jag vet ju vilken jag föredrar så heja IKEA för att vara en copycat.

Men stora förändringar måste inte kosta skjortan, om man bara letar lite och räknar en del så kan man hitta riktigt schyssta lösningar.
Jag kanske ska redovisa hur mycket jag har lagt ner på förändringarna här hemma. Är det intressant eller ni bryr er inte? 
Nä nu ska jag se om jag kan hitta en bra lösningar på vårt problem med klädutrymme.
Sova är ju liksom överskattat, länge leve VAB.

Klicka på bilderna så ser ni vart jag har lånat de ifrån.

2 kommentarer

    • Ja rolig är den ju men den kan ju blir dyr också. haha
      Den typen av kris du hade, den typen jobbar jag mycket hårt på för att den inte ska komma.

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.