Idag är ingen vanlig dag

20120512-140430.jpg

Barnen gav mig en älskad serie

För idag är det min födelsedag! Hipp hurra för mig!

Kärleken mår mycket bättre idag och det var mest troligen inte maginfluensa. Thank you God!

Imorse hade vi morgon mys och bus i sängen. Precis som det ska vara. Efter frukost var vi tvungna att handla lite, när vi skulle gå ut om dörren stoppade kärleken mig och gav mig pengar. Han hade igår tänkt handla det där citrusträdet hos Lina som jag har suktat efter men sjukan gjorde att han inte kunde. Idag ville han inte gå i affärer eftersom han är så trött. Helt okej med mig. Så nu sitter jag här med mitt fina stora citrusträd. Älskar’t

I ugnen står tårtbottnen för vi måste ju ha tårta på min dag. Banan och jordgubbstårta. Mumsmums
Mina modiga föräldrar kommer faktiskt hit en runda i eftermiddag och äter lite bananmackor och tårta.

Det blev en bra dag och inte alls som jag var rädd för igår.

20120512-140520.jpg

20120512-140529.jpg

3 kommentarer

  1. Grattis på din dag <3
    Ja du vet ju redan att du får växt av oss men jag längtar till att få se din min *fniss* och Gud nåde om du skrattar!! Det säger jag dig bara…

    Även här var kärlekens magsjukan, tack och lov, kortvarig. Men det tog hela natten att bli kvitt den :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.