Ingen rast och ingen ro

Idag har vi varit flitig, riktigt flitiga. Vi stack till tippen direkt imorse, barnen fick vars en yoggi innan vi for. Efter tippen handlade vi frallor och massa gott pålägg och sen for vi hem och hade lång go’frukost. Sen satte vi igång. Vi skulle ha fram påskpyntet. Då dök frågan upp har vi något påskpynt? Jo det kom vi på att det hade vi faktiskt. Kärleken klättrade upp på vinden och drog ner lådor. Jag letade igenom lådorna, utan resultat. Så höll vi på tills vi mer eller mindre hade gått igenom hela vinden utan att hitta minsta lilla fjäder. Har vi kastat de? När hade vi de sist? Nog har vi väl ändå påskpyntat sen vi flyttat hit?! Vi hittade farfars äggkoppar så nu har jag kommit på hur jag ska duka på annandag påsk när jag tänkte att familjen skulle komma (kan vara bra om man bjuder in de kanske hehe). Farfar samlade på äggkoppar så jag har äggkoppar i alla dess färger och former.

20130323-203942.jpg Jodå till slut hittade Kärleken påskpyntet, i en påse med inramade foto. Logiskt, väldigt logiskt. Vad tycker ni om vårt påskpynt? Är det inte en enorm samling så säg. Hahahahaha Nä det får nog allt bli lite påskinköp.

Efter mycket röjande och stökande kom vi på att vi skulle ha ner vårt gamla köksbord och köra till tippen men så kom vi på en sak. Soffbord! Sagt och gjort, benen kapades och tadam så har vi ett nytt soffbord. Så fort vädret tillåter det så ska bordet släpas ut för lite kärlek á la slipning och färg. Kul! Älskar att förnya möbler! Men det får ni se mer av i sommar när bordet får sig en rejäl omgång.

Nu är ljusen tända och vi myser i soffan. God lördagskväll på er!

3 kommentarer

  1. Jag rekommenderar inte “outleten” till påskinköp! Tänkte att några kycklingar måste de väl ha, men bara hönor o tuppar och 4 luggslitna kycklingar som inte var värda namnet!

    • Jag funderar på om Cissi på Korgcenter kan tänkas ha ngt. Eller kanske Ann’s lite av varje. Ja det får nog bli en runda i veckan.

  2. Köpcenter har en hel del fint tycker jag, vet inte om du såg kaninerna jag länge upp på instämma för ett tag sedan? Dem är därifrån..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.