Inspiration

Jag har hittat lite inspiration. WooHoo!

20120607-220958.jpg
Den här sängen ska Vicce få fast i vit, tror jag. Där ska sys skynke som ska fästas under sängen så en mysig koja kan göras enkelt. Gillar’t

20120607-221225.jpg
Plockade fram en plansch som Vicce tidigare har haft uppsatt. Gillar den skarpt.

20120607-221323.jpg
Kom till att tänka på det där Tomtebobarnen memo som jag tävlar med hos Lotta. Gillar den stilen för det påminner mig om min barndom.

Ellis Corner har fina vimplar men vill jag ha vimplar till barnen? Det är superfint men de finns ju snart som standardutrustning i barnrum.

20120607-222346.jpg
Jag hämtade hem färgkartor och då blev jag helt krullig över hela kroppen och vill bara sätta igång. Vicce har valt sin färg och han valde bra. Mammas gosse! *s*

Det här blir bra och jag vill göra det nu!
Kom precis på vad jag ska göra imorgon på lunchen.

20120607-222752.jpg
Oh yes!

4 kommentarer

 1. Älskar själv Mairos tyger! Lite dyra… Men man kan alltid inspireras!
  http://www.mairo.se/sv/barnmetervara.html
  Tygaffären mittemot gamla Lövis har Mairo. Textil o Design?

  Våra barn har ljusgrå väggar med varsen fondvägg i färger från fem myror tyget. De delar ett avlångt rum med en stor hylla mellan.

  IKEA har en ny serie för barnrum med skogstema som verkar superfin!
  http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/collections/21928/
  har dock inte sett den live.

  Under Vicces säng hade jag lagt en stor madrass och kuddar med! Vi har en klädd madrass i barnrummet. Perfekt för sömnlösa nätter, lek, mys, sagoläsning och övernattande kompisar mm.

  Bilder på sig själv o familjen är säkert uppskattat! Du har ju mängder av fina bilder! Tex på en tavellist så ni enkelt kan byta. Egna teckningar kan också få plats där.

  Och så gott om förvaring till leksaker så man kan städa på kvällen. Men det verkar du ju ha! Sätt bilder på lådorna vad som är tänkt ska finnas i. Men också plats till tex stora duploprojektet som inte hanns byggas klart.

  Lampor på flera ställen så det är mysigt även de där mörka hösteftermiddagarna när man är hemma med halsfluss. Bra sänglampor så man ser när man läser! Saknar jag!

  Och ha kul när ni gör det!!! Så blir det bra!!

 2. Hoppas det går bättre hos er än vad det gjorde här. Kommer du ihåg hur rädd prinsungen var för att sova där uppe fast han önskat så hett? 😉
  Självlysande stjärnor hade vi taket också…

  • Ja men Vicce älskar det i husvagnen så därför tror vi det funkar. Funkar det inte så är den vändbar så då får han en säng med sänghimmel istället.

 3. Tycker Kristina har väldigt många bra tips! Mairo tror jag Korgcenter kanske också har.. Har för mig att hon skrev nått om det på FB..
  Isak o Maja hade gemensamt rum innan och då stod en våningssäng mitt på golvet med “draperi på underslafen som avdelning.. Jättemysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.