Jag älskar mörkret!

Jag älskar mörkret som faller över oss nu! Efter en lång och härlig sommar med ljusa kvällar är jag nu väldigt tacksam för mörkret som faller så jag kan få till den där mysiga känslan som hösten kommer med.
Jag älskar mörkret! Jag älskar mörkret!

Jag tänder lyktor och ljusslingor, kokar te till hela familjen och poppar popcorn. Vi vill mysa lite extra mycket när mörkret faller.
Jag älskar mörkret! Jag älskar mörkret!

Stearinljus och elektriska ljus står blandat i hemmet och skänker ljus. Jag älskar mörkret som faller så myskänslan blir högre.
Jag älskar mörkret!

Lite extra nöjd är jag med mitt ljusbord med mina Majalyktor. Jag vet att ni har sett ofantligt många bilder på mina lyktor men det blir så när man får till en favorit.
Nu blir det till att krypa ur kläderna och i nattlinnet, sen kryper jag upp i soffan med min kopp te och drar yngsta sonen närmre mig. Det är myslördag och vi ska titta på Gustaf 2, bara sitta nära och stoppa hela munnen full med popcorn.
Ljuvliga lördag!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.