Jag blir inte nöjd

 

 

Nu har vi snart bott här i två år och vi har möblerat vardagsrummet två gånger. Jag blir inte nöjd med vardagsrummet helt enkelt. Så till helgen blir det en ommöblering igen, det var ju faktiskt ett halvår-ish sen sist vi möblerade om. Jag kommer icke nöja mig med ommöblering denna gången, jag vill ha förändring. Min plan är att måla eller tapetsera väggarna eftersom jag inte får med mig Kärleken på att måla om golvet. Vad ska jag välja för färg? Ska jag fortsätta på det gråa och svarta eller ska jag släppa det och ta in någon färg? Rött går bort för rött har jag till julen och det måste vara skillnad mellan vardagsrummet under jul och under resten av året. Grönt har jag haft ett tag nu eller ja gardinerna har varit gröna nu ett tag. Blått har jag i köket och lila har jag i badrummet och sovrummet. Så vilken färg ska jag välja? Jag är sugen på en riktig mustig brun/grå-färg som heter Marrakech (den jag hade tänkt ha på golvet) men är lite rädd för att jag tröttnar snabbt på den.

 

Jag vill egentligen göra om totalt och kasta ut alla våra möbler och börja om från scratch i vardagsrummet. Fast det känns så där att köpa en ny soffa nu när barnen är så små. Vi får väl se hur det blir men förändring ska det bli!
Tror jag ska kidnappa en vägg någonstans i hemmet och använda som inspirationsboard i alla område. En bild på ett större hus måste ha en central plats känner jag. Haha

 

4 kommentarer

 1. Fynda lite billiga tyger till kuddar mm kanske?
  http://www.moltex.se/sv/outlet.html

  Och en massa inte så nödvändigt men kul
  http://www.miljogarden.com/outlet/

  Nu vet jag inte vad det är för en färg du tänker på, men den kanske fungerar som fondvägg eller på en del av en vägg? Eller satsa på en tapet på någon/några väggar och jobba vidare från dem?

  Hoppas du hittar nåt bra! För då är det ju så himla kul att göra om och göra fint!

 2. Ja vissa rum är svåra att få till… Dock tycker jag att det ser fint ut på bilderna.

  /Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.