Jag har en plan!

Just nu är alla bloggar fulla med minnen och blider från Emmas event. Jättekul! Men jag vill inte vara en i mängden, vilket jag i.o.f.s. aldrig är. Så ni får helt enkelt vänta på mina bilder och mina minnen. Jag suger på karamellen och bjuder på skratt lite senare när ni har sett alla finbilder hos alla duktiga bloggerskor.

Jag tänker starkt hävda att jag tycker om sneda foto, suddiga foto och att fotografera toppen på Malenas huvud istället för Emma och Björn. *nickar bestämt*
Jag hade helt enkelt alldeles för roligt för att kunna fokusera på att fotografera fint. Ja och sen har vi den där historien med den försvunna filmen. Den är allt bra skum.

Men nope, nej, nada, nixpix ni får dom inte nu. Vänta! Den som väntar på något gott väntar…

Ps. Böddi is no good for me. Jag har lekt idag också, inte nödvändigtvis bra idag heller. Haha

7 kommentarer

 1. Hej! Jag försöker kolla igenom alla bloggar från eventet och minnas. Jag känner igen dig på bilderna så vi hann nog hälsa tror jag… 🙂 Kul var det i alla fall och roligt att se alla bilder efteråt.
  Ha en fin alla hjärtans dag!
  Kram / Kristina

 2. Meh! Ska jag behöva vänta ännu längre?! Nästa gång det blir nått liknande SKA jag med!
  Hoppas du får en mysig Alla hjärtans dag! <3
  Kram

  • Moahahaha du får vänta tills jag känner mig snäll och det kan ju dröja. 😉
   Nästa gång blir det i Coccola, 60 mil norr om Helsingfors, hos Malena och Ante. Yey!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.