Jag har gjort det igen!

En gång på gymnasiet så somnade jag på en lektion, vi skulle läsa en artikel och vi hade haft fest dagen innan så jag var en aningens trött. Lätt hänt när man går på gymnasiet. När man är en aningens äldre och går kurs på jobbet så är det också lätt hänt att man somnar men det är ganska orutinerat att göra det när man sitter på främsta raden och har lärarna precis framför näsan. Vi hade ju tydligen fest inatt iaf om man frågar Alfred för han dukade upp en massa koppar och glas dessutom hade han bjudit in sin polare så sängen (nåja bara min sida) var full av besökande hundar, grodor och nallar. Det är ju trevligt att han vill vara social men han kanske kan vänta några år innan han börjar vara det på nätterna, särskilt när mamman ska gå på kurs dagen efter. Jag menar Byte av företagsform och omstrukturering är ju tillräckligt sövande som det är. Som tur är är ju lärarna lärarkollegor till mig så de vet att jag har huliganer där hemma och de skrattade mest när jag la pannan i lagboken.

Jag tog mig iaf genom dagen och var förvånansvärt pigg och alert under eftermiddagen. En kopp tomtelatte med den rödhåriga frun och lite snack om fotografering och vårt bristande tålamod för datorer som inte gör som vi vill gjorde helt klart dagen mycket bättre!

Jag tror att jag lätt skulle kunnat jobba som personligt fikasällskap. Tror min kropp och sinne lämpar sig för att fika mig igenom dagarna. Hahaha

Tomtelatte alltså, gott skit!

20131202-175548.jpg

Förresten årets julkalender. Hiss eller diss?

7 kommentarer

    • Tomtelatte är en kanellatte med kardemumma och kanel ovanpå skummet. Mumsigt värre.
      Tja alltså det kan ju vara en fördel. 😉

      Kram

  1. Det hade ju vart drömjobbet, jag menar det finns ju personliga tränare så varför inte personliga fikasällskap. Tomtelatte måste jag nog ta mig en när jag ska julklappshandla i övermorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.