Jag ska sluta le

20120801-075106.jpg

Jag måste sluta le! Varje gång jag ler sätter sig mina solglasögon snett. Jo jag lovar det är så. Min högra kind (observera att det bara är den högra och därav att det blir snett *doh*) är så mullimulli att den tar i solglasögonens nederkant och hivar upp solglasögonens högra sida. Så när jag ler blir jag sne. Hehe
-Det var allt från dagens i-landsproblem. Har ni fler i-landsproblem att rapportera så kontakta oss gärna på dagensilandsproblem kanelbulle emschen punkt se.
(Pelikanen diskuterar vi en annan dag)

Halva veckans morgnar har gått. WooHoo bara två morgnar kvar! Fast idag var det helt underbart att gå hemifrån. Vädret är ljuvligt, himlen är så vacker att jag nästan tappar andan en smulan och solen skiner. Det kommer bli en vacker dag! Så stig nu upp och ta tillvara på denna lill lördag. Så så schas ur sängen.

20120801-075527.jpg

20120801-075513.jpg

Ni vet det där som råkade följa med mig hem igår, det där som jag skyller på Emma (tur man har någon att skylla på haha), jag har det på mig idag. Oh my! Helt ljuvlig! Känns snudd på som att jag har gått hemifrån med nattlinnet på. Det har jag kanske?! Är det nattlinne jag köpte? Haha
Om det så blir 35 grader idag så lovar jag att jag inte kommer känna mig varm i det för det sitter inte åt någonstans det är liksom luftigt och stort överallt utan att det ser ut som ett tält. Älskar’t
Jag är inte van vid det här för oftast är jag ute och tältar när jag tar på mig luftiga tunikor och det vet ni ju att tältar det gör jag bara inte, inte på något sätt.

20120801-080239.jpg
Marinblå chinos, vit tunika, vita skor och puderrosa/vit scarf är dagens outfit och jag gillar det! Jeansjackan och stråväskan spär bara på sommarkänslan.

Vad gör ni idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.