Jag skulle ju bara titta

20120508-133041.jpg

Jag skulle bara cykla upp till Crasy Disc för att köpa nytt papper till skrivaren. Sen tänkte jag att jag kanske skulle se om Linas underbara Blomsterverkstan hade något att fundera på. Tydligen så brände presentkortet jag fick i fredags hål i plånboken för plötsligt bara låg det där på disken tillsammans med en hoya, en passande kruka och ett doftljus. som det kan gå

Hos Lina hittar jag alltid roliga och annorlunda blommor, som den där vackra passionsblomman jag hade ihjäl. Idag hade Lina en urrolig blomma och den ska tydligen vara sjukt tålig vilket alltid är bra om man ska bo i det Nihlénska huset. Är den inte hur kul som helst?

20120508-133316.jpg
Fallskärmsblomma! Är det någon som har glömt att jag snart fyller år så kan jag absolut tänka mig en fallskärmsblomma som en sistaminutenpresent-blomma. jag bara säger det

6 kommentarer

 1. Urhäftig! Helt ny för mig och är den tålig så är det ju starka pluspoäng. Visst är det svårt att gå in i blomsteraffärer Utan att handla med sig ngt hem. Ha en bra dag vännen.
  kramen

 2. Hej!
  Jag skulle ju bara titta ( googla) på fallskärmsblomma 😉 Hamnade på din blogg. Vilken härlig presentation av dig själv.
  Jag har två stycken fallskärmsblommor och jag håller med, de är jättetåliga och fina. Irma

  • Tack så mkt.

   Jag kan nog inte riktigt hålla med för jag lyckades ta död på min fallskärmsblomma väldigt snabbt, tror inte ens den överlevde en månad. Nä pelargoner är blommor för mig, mkt svårare att ta livet av. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.