Jag vill adoptera

  När vi var inbjudna till Fuffeland för tja längesen så hade jag en affärsidé till Fuffe men de nappade tyvärr inte på den. Kanske är det så att den inte är så genomförbar men jag anser att det finns en efterfrågan och finns det ju en marknad för det! Hur många av er har inte drömt om att ha ett gammalt knotigt äppelträd i trädgården? Så planterar man ett äppleträd av bästa sort, köpt på bästa plantskolan osv ja men nu är det ju så att äppleträdet inte växer snabbare för det. Det tar många år för ett äppleträd att bli gammalt och knotigt.  

 Tänk då att kunna åka till Fuffeland och köpa ett pensionerat äppleträd! Visst hade det varit häftigt! Som sagt så nappade ju Fuffe & co på den idén så nu har jag insett att ska jag ha ett äppleträd i trädgården så får jag gå den långa vägen och plantera ett litet äppleträd och sedan rå om det väl så att det en dag blir gammalt och krokigt.  

  

 

Ja som ni ser så finns det ju en del att välja på. Får nog åka ner till den lokala plantskolan och se vad Pontus rekommenderar. 

Ja just det ja, jag har ett persikoträd som väntar på mig hos Lina.  Har jag sagt att jag gillar att hålla på med växter och grönt? 

Vilket äppleträd hade du valt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.