Jag vill så gärna

20120603-224353.jpg

Bilden har jag lånat från Sarah Dawn Finers Twitter.

Jag vill så gärna, jag vill så mycket men ibland finns bara inte orken där.
När vi väl kom hem så var det så mycket som skulle göras, sånt där tråkigt som tömma husvagnen och tvätta. Hur glad jag än är för rabarberna och pepparroten jag fick av systeryster så var det inte jättelockande att behöva ta hand om det ikväll.
Jag ville ju ta hand om fotona från Karlskrona. Jag ville visa er vad det är med Karlskrona som jag älskar. Jag visade i.o.f.s er det ganska bra för ett år sedan men ändå. Jag känner mer och mer att min vardag inkräktar på det jag vill göra med mitt liv. Jag menar givetvis inte livet med barnen och Kärleken för det är det viktigaste jag har. Jag menar vardagen så som tvätt, städ och jobb ja ni vet allt det dör som man gör varje dag fast man varken vill eller orkar. Jag vill leva livet fullt ut och inte känna att jag har missat något på vägen för att jag skurade golvet.

Men nej, ikväll blir det inga foto jag är helt enkelt för trött och dagens sista maskin tvätt ska hängas upp. Men sen, sen ska jag krypa ner i min säng och drömma om vardagen som jag vill att den ska vara.

Sov sött kära ni.

3 kommentarer

  1. Man behöver inte orka allt, hela tiden. Bara man vet vilken riktning man ska gå åt så räcker det – kärlek, tillit och givmildhet. Kramar K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.