Julafton

Ja vi firade givetvis julafton vi med. En julafton utan särskilt stora krav men med massa mys. En alldeles lugn och härlig julafton.
DSC_0489 DSC_0492

Det var två väldigt förväntansfulla pojkar som snabbt satte sig till bords (nåja de hade en pall som bord) för att fika och för att titta på Kalle. För den store var nog nästan fikat viktigast men för den lille ja han åt nog inget alls. Lille Affe var så uppspelt att han fick sitta hos oss i soffan, uppkrupen som en bebis. Älskade barn. Systeryster och Annors (Affes ord för Anders) hade dukat upp ett fikabord som hette duga! Bullar, pepparkaksgrisar, havreflarn, hallongrottor och mandelmusslor. Ett fikabord i bästa julanda.

Efter vi hade fikat så tog det ett litet tag sen bankade det hårt på fönstret, tomten hade bråttom så barnen missade honom fast han hann ju lämna julklapparna iaf. Vilka julklappar det blev. Jag tror att Affe blev gladast för sina två långärmade t-shirts, en med Musse på och en med Planes. Han är lätt att göra glad den lille. Den store öppnade sina paket och sen såg vi inte honom mer. Han fick ett Nintendo DS och tre spel. Lyckan var stor.
DSC_0532 DSC_0541 
Även pappan hade varit snäll i år och fick julklappar. Julklapparna var dock inspirerade av en och samma sak skulle jag vilja säga, teknikleksaker.
DSC_0527
Liten gosse fortsatte vara uppspelt mest hela dagen. Julklapparna var roliga men mosters leksaker var ju också kul.
DSC_0553
Men mammas halsduk var bäst, ja mamma förstår honom fullt ut.
DSC_0556
Sen varvade han då äntligen ner lite. Klok som en uggla är jag ju och hade packat ner min ipadmini. 

Tydligen hade jag själv varit otroligt snäll i år. Inte nog med att jag fick ett fint halsband och armband av mina föräldrar, den underbara halsduken av systeryster så fick jag dessutom en Lola av Kärleken. Jag går fortfarande med ett stooooort leende på läpparna. 
DSC_0565
Lola kommer från London och är mig redan väldigt kär.
DSC_0558
Det är svårt att visa er färgen rättvist. I papperna står det att den är hallonröd men ibland tycker jag att den är rosa, ibland tycker jag att den är cerise och ibland är den mer röd. Behöver jag säga att jag gillar den? Haha
DSC_0563
Michael Kors-väskan i all ära men den har inget jämfört med denna väskan. Jag hittade den någon veckan innan jul och tyckte att den var suverän! Jag får ner allt här och då menar jag allt. Datorn, ipad, iphone, kameran, objektiv och allt annat som jag kan tänkas vilja släpa med mig i en väska. Alltså den är den perfekta väskan för mig! Jag är så galet nöjd.

Tack Kärleken min! 

Jag är så tacksam för att jag återigen har fått fira en jul med de som står mig nära med ett bord som dignar av läckerheter och julklappar till alla. 
Jag hoppas att ingen har lidit under denna jul!
God fortsättning!

4 kommentarer

    • Ja jag älskar den och jag tycker den är så mkt bättre planerad än en tote men så gillar ju jag när var sak har sin plats. Kamera får plats även om datorn är med så väskan rekommenderas varmt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.