Julbord med familjen

Igår var vi på julbord på Lucky Bowl för att vi startade en ny tradition, julbord med familjen istället för julklappar iaf för oss vuxna. Det känns som en tradition som jag kommer värdera högre än alla julklappar för att umgås är så mycket mer värt!
DSC_5498-1 DSC_5501-1

Mina fina älsklingar gick alla med på att fotograferas, vissa är lite mer lättövertalade än andra. haha

Tänka att jag har en familj där vi trivs att vara tillsammans, att skratta tillsammans och att kivas. Det är just sånt här som jag vill att mina barn ska växa upp med, där vuxna visar hur man umgås och har trevligt.
DSC_5505-1 DSC_5509-1 DSC_5512

Min snart-blivande svåger som inte alls är någon linslus blev tydligen sugen på att hoppa in i bilden. Sånt gillas eftersom han behöver öva upp sig inför den första dagen på det nya året då jag ska fotografera honom i mängder. 

Alfred är som många andra barn just nu och har ett fjärilstim i magen. Spelar över en massa och kan inte vara stilla för två sekunder, det spritter i kroppen. Underbart att se om än något påfrestande som förälder.

DSC_5528-1 DSC_5556 DSC_5559

Vincent är ju helt olik sin lillebror och vill helst försvinna in i spelens och filmernas värld, så med honom är det en enda stor diskussion om varför han inte får sitta med sin ipad eller någon av våra telefoner dygnet runt.
DSC_5538-1

Det bowlades med stor glädje och många skratt. Vi var lite halta och lytta hela högen men skoj hade vi. Åkte på storstryk gjorde jag också men det bjuder jag på.
DSC_5545

Alfred lyssnar ingående på moster Gerda för att få lära sig bowla. Sötnöten!

Det var en trevlig kväll och jag tror att vi alla var rätt trötta och mätta efter maten, bowlingen och mors fika. Det kändes verkligen att det var start på julledigheten. Julen är den bästa tiden!

4 kommentarer

 1. Jädra annåda vilka foto jag fick till med en Nikon (som känns så valhänt i näven)!! 😛 Hahahaha Störtskön bild med dig, V och Rickard! 😀

  Ja jag vill också att detta blir en tradition! Så kul jag hade trots att kroppen inte ville lika mkt. Perfekt att spela med vitaminpillerna och syster 😀

  <3 Löv u all! Och snart får jag mer vitamintillskott <3

  • Ja kroppen är lite sur idag men det var det värt!
   Jag gillar ju att ha familjen när så julen är min bästa tid för då kommer släktingarna närmre. Jag är lik farmor där.

   Vi bladar dig med! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.