Just idag är det inte fel

20120424-090253.jpg

Just idag är det inte helt fel att vara sjuk. Alltså att vara hemma-biten. Det är underbart väder och friskluft är den bästa medicinen. Så idag blir det att sitta på altanen i solen, dricka te och läsa en bra bok.
De där tabletterna jag fick igår är antingen rejält aggressiva eller så är mon kropp bara vansinnigt lättlurad för halsen känns mycket bättre. Igår kunde jag knappt svälja och idag kan jag dricka utan större problem. Lovely!
Sen är där ju bara den där biten med tempen kvar. Hmmm
Antingen har jag världshistoriens sämsta kondis eller så har jag fått tillbaka febern. Jag blev helt svettig i pannan när jag kom in på förskolan det kan jag i.o.f.s. bli annars också men då brukar det bero på att jag har stressat mig dit och slitet på en vagn lastad med minst 32 kg.
Just nu hade jag gladeligen haft någon som sagt åt mig att jag har världens sämsta kondis.

Nä nu ska jag hem och vila, vila, vila på min altan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.