Kastar mig ut

Igår skrev jag något av det drygaste som finns att skriva. Jag skrev ihop min CV och mitt personliga brev. Varför är det så svårt att skriva ihop varför jag är så galet bra på mitt jobb?
Google is your friend, tänkte jag. Men nej där fann jag inte min inspiration, ja förutom han som mer eller mindre säger att min gamla CV suger. Som vanligt fann jag min inspiration hos Emma. Ja jag är för himla bra på mitt jobb! Så efter sjutton svåra år och tretton bedrövelser så fick jag ihop ett personligt brev som jag är nöjd med. CV:n tja den blev som den blev men jag har inte en massa fancysmanchy erfarenhet men en himla massa skatteerfarenhet har jag i.a.f.

Jag är sugen på något nytt, något där jag kan kasta mig rakt in med huvudet först och förbättra, förändra och göra skillnad. Vi får väl se hur det blir med det.

20130104-150236.jpg

8 kommentarer

  1. Lycka till med allt det där! Och javisst är det svårt att skriva CV och personliga brev, dock är det väldigt lärorikt och efteråt ganska kul oxå 🙂 Tur att Emma finns och kan inspirera oss alla.

    Kramar

  2. Lycka till! Om inte annat är det bra att ha sitt CV fräscht och uppdaterat. Då har man ju kortare startsträcka om det dyker upp ngt man vill ha! Säger hon som har att skriva sitt CV på sin att göra lista…

    kram

  3. Glöm inte att detta är mitt gebit. Jag hjälper dig gärna. Jag läser en miljon CV om dagen och har undervisat i den ädla konsten. Use me if you need me.
    Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.