Kläddöden

Nej, nej, nej! Imorse kom dom fruktade orden jag vill ha en spindelmannen-tröja och mammans klädhjärta dog. Jag avskyr kläder med sådana tryck, absolut avskyr det och vill verkligen inte att mina barn ska bära det. Jag har dock alltid varit medveten om att det kommer en period då pojkarna mina kommer vilja ha sådana hemska tryck på sina kläder. Var den tvungen att komma redan? Nej, nej, nej! Vill inte! Usch vad jag tycker att sådana tryck är fula. Någon som vet om man kan köpa kläder som har det fruktade trycket men ändå är okej?

Mammas klädhjärta har verkligen fått ett skarpt knivhugg.

20121106-065356.jpg

4 kommentarer

  1. Fniss… det låter som mig! Fast det är mitt mostershjärta som svider när man hör sådant! Haha! Jag är lite mer för det cleana och “ostökiga” när det gäller kläder. Jag försöker dock mer ge SAKER med tryck till min systerson.. typ pennor, block, badlakan, sängkläder. Då brukar han bli nöjd! 😉

  2. Hahahaha! Välkommen! Vi ska alla den vägen vandra som föräldrar ;). Men enda tröst var att det var dottern som först efterfrågade spindelmannentröja vilket jag tyckte var lite kul (att hon föredrog det framför Hello Kitty till en början). Eller fel av mig, hon ville ha en spiderman-tröja. Spindelmannen finns inte i mina barns ordförråd, det är bara Spiderman som gäller. Skumt.

    Hur som, man får välja sina konflikter och det finns värre saker än tröjor med tryck. Även om jag alltid har stått emot tryck med lastbilar o dyl. För det tycker jag är än värre. Trösten är att det går över. För alla. Definitivt. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.