Kliv in i Skafferiet!

DSC_3149

Igår när vi gick i Osby så fick vi ett akut glassbehov så vi letade mjukglass. Vi snubblade över en stor MJUKGLASS-skylt så in gick vi. Och det var väl ändå en förbenad tur. Vilket härligt ställe vi hamnade på. DSC_3156

Skafferiet

DSC_3158

DSC_3152

Nu åt vi bara glass men dagens lunch eller i.a.f. salladsbordet till dagens såg otroligt gott ut! Och även om det inte skulle smaka så gott som jag tror att det gör så är liksom hela stämningen tillräcklig för att man ska säga att detta är ett kanonställe. Sådant gillar jag!

DSC_3160

Olika sorters porslin framdukat på en gammal vacker byrå. Jag gillar det, det ger en varm känsla.

DSC_3150Kristallkronor i varje rum. Bara en sån sak. Vad gillar ni tapeten? Jag är stormförtjust i den!

DSC_3147

Själv kände jag mig väldigt somrig i min nya klänning, mina nya skor och min favoritsommarväska.

Det var en härlig dag!

2 kommentarer

  1. Tack för tips! Vi passerar genom Osby när vi åker till/från landet. Kanske läge att stanna till och fika lite nästa gång. På hemvägen vill säga, när vi åker ner åker vi alltid nattetid och jag misstänker starkt att Osby by night inte har så vansinnigt mycket att erbjuda i fikaväg vid ettiden på natten :). Om jag inte missminner mig har vi ätit middag där på hemvägen rätt nyligen och det var ett himla bra ställe det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.