Kom och köp!

Jag tänkte jag skulle göra lite reklam för Höör. Jag är ju Höörsbo av födsel och ohejdad vana om man bortser från ett år i älskade Ystad. Farmors släkt är från Höör så vi Brobergare/Nihlénare är rätt väl inkörda i Höör, på gott och ont.
Själv är jag löjligt förtjust i Höör. Nära naturen och lika långt till alla håll i Skåne. Det finns några fantastiska hus i Höör, en del har jag redan visat er i tidigare inlägg och Instagram. Jag tänkte nu göra lite reklam för hus som är till salu i Höör och som jag tycker är fantastiskt vackra.

Jag vill poängtera att detta inlägget inte är något reklaminlägg för husen eller mäklarna utan det är jag som f.d. turistvärdinna i Höör som vill sälja in Höör till er som tror att Höör bara är en liten skithåla utan något vackert! Jag får alltså ingenting, noll, nada, zipp, zero, för att göra detta inlägget och det är helt på eget bevåg. Frågor på det?

Bilderna lånade jag från hemnet. Är det någon som har 6 miljoner till övers så varför inte slå till?

Om man nu börjar vakna och känna att hej! Höör är inte så dumt kanske men man vill inte riktigt bo inne i Höör så finns det fantastiska hus som har världens möjligheter, om man fortfarande har 6 miljoner att spendera.

Tänk att bo så här! Jag hade aldrig åkt hemifrån!

Perfekt ställe för att inta en snabb kopp kaffe mitt i arbetet.
Förstå vilka potential detta hus har! Stort boende och minst lika stor ateljé.
Om jag hade haft pengar till att köpa detta hus så hade jag gjort det och sedan hade jag sagt upp mig på studs. Jag hade startat eget. Lite skatterådgivning kombinerat med fotografering. Det kanske inte hade gått så bra men det hade varit ointressant för det viktiga hade varit att aldrig behöva lämna denna omgivningen.

Med en vind som denna hade Kärleken aldrig hellre kunnat säga “nej vi har inte plats”. Moahaha
Bilderna är lånade på hemnet

Om man tycker att 6 miljoner är lite mycket men fortfarande gillar idén med att bo i Höör så kan man köpa det här fantastiska huset.  Gillar man kyrkklockor och tycker att 4 miljoner är ett mycket bättre pris ja då är detta huset som gjutet!

Tänk vilken lycka att vara ung flicka och ha ett sådant här vackert rum! Älskar’t!

Bjälkar, dessa bjälkar. Älskar’t!

I denna trädgården är det då verkligen plats till en jasmin/schersmin!
Bilderna är även här lånade från hemnet

Om man tycker att de här husen är lite för dyra så kan man köpa ett hus för under 1 miljon och då får man min underbara Nellispellis som granne. Att ha Nellispellis som granne är snudd på värt en miljon även om man måste bo i Norra Rörum som många gånger kallas för byn Gud glömde. Haha

Det är ett rätt kärt hus, om man tittar på utsidan. Gillar man att renovera så är det kanon även på insidan. Höhö

Tittar ni ut genom fönstret så ser ni Nellispellis hus så det är verkligen världens bästa granne inom skrikavstånd. *s*
Lägger ni en tia extra så kanske ni även kan få gradinerna med. Höhö
Bilderna är lånade på hemnet

Nä nu har jag gjort tillräckligt med reklam för Höör för denna gången. Dessutom så har ju Höör något oslagbart – EMSCHEN! Hahaha

6 kommentarer

 1. Oj oj oj vad fint det första huset var! Jag hade fan kunnat flytta in direkt, de hade inte ens behövt besvära sig med att ta möblerna :O) Mmmmmmm slurp!

   • Du vet du? Jag tok gillar dig!

    O ang bloggandet, jag vill jag vill! Behöver dejta o spåna namn. Vad sägs över ett glas eller två glas vin??

    Aulan känns liksom fel….. vill inte förknippas med det där… det där nere liksom… Hmmmm svåra val! O sen behöver jag lära mig hur man gör!!! O vilken portal osv osv….. Ditt tele nr bruden! Hit med det :O)

    Puss!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.