Längtar tillbaka till singellivet

Så var det alltså säsong för diverse magsjukor. Jag vill INTE!
När någon får magsjuka vill jag bara rymma, springa så långt bort det bara går. Jag är inte en sån mamma som tar doften av kräk med ett käckt leende, rycker på axlarna och skrattar det är sånt som tillhör mammalivet. Nä jag håller andan, använder plasthandskar, spritar spritar spritar och gråter en smula. Jag hatar när barnen blir sjuka men jag har fobi mot magsjuka så jag hade lätt kunnat lämna över ansvaret till någon annan.
Så nu försöker jag fokusera på något annat än att två av tre sängar är nerkräkta (älskar ha tvättmaskin så jag kan tvätta mitt i natten), att vi andra också kan bli sjuka och att jag inte har sovit något i natt. Foto! Jag fokuserar på foto! Givetvis med AjFånen för något mer avancerat orkar jag inte idag.

20130120-101338.jpg

20130120-101345.jpg

20130120-101352.jpg

Det är iaf fint väder!

5 kommentarer

  1. En till här…
    Men du – testa bacteria shield istället för sprit! Tar 99,999% av bakterier OCH virus!! Och skyddet håller i flera timmar. Handsprit slutar funka så fort det torkat. OCH det torkar inte ut huden, perfekt för barn och du kan använda det för att desinficera ytor. Läs mer på bacteriashield.se
    Jag lämnar inte huset utan det längre… När E blev dålig här hemma använde vi det och ingen mer blev sjuk. Sen åkte vi till Skåne utan det… och när O blev dålig tog det mindre än ett dygn innan alla låg däckade…

  2. Usch och fy för magsjuka! Jag hoppas att du slipper och att din plan för att undkomma funkar. Och du, sprit funkar alltid, både på händerna och en hutt i varje ben för att döda bacillerna.

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.