Låt mig få visa er

Igår när jag hade lämnat barnen tog jag en liten omväg hem. Det var så fint väder att jag helt enkelt inte ville gå hem. Plötsligt så kliade det i fotograferingsnerven men kameran var hemma. Jag har en ajFån! Alla bilderna är från gårdagen, alla bilderna är tagna av mig, alla bilderna är tagna med min ajFån, alla bilderna är oredigerade. Som min kloke far alltid säger, den bästa kameran är den du har med dig!

Tanken var att jag skulle lyckats med att lägga upp den här filmen direkt på bloggen istället för att gå genom YouTube men riktigt så duktig var jag inte. Filmen är betydligt snyggare i iMovie, måste försöka reda ut det här för jag vet att det ska gå! (undrar om det inte behövs lite HTML-kodning för att det ska bli som jag vill) Fast jag är galet duktig som har lyckats göra den här filmen helt själv och inte tog det särskilt lång tid heller. Tänk vad man kan när man väl vill. Nä det är inte svårt men jag tänker banne mig vara lika stolt för det. Jag kan!

Som ni hör så får ni lyssna på en låt när ni tittar på bilderna. Det är Kid Rocks “All summer long”. En låt som alltid gör mig lika glad för det är riktig sommarkvällpåstrandenmedvännerna-känsla på den låten. Älskar’n!
Jag hoppas bara att jag inte gör något galet genom att låta den låten spela med mina bilder. Hmm nåja det får väl vara så tills jag har klurat ut om det är tillåtet.

5 kommentarer

 1. Finns mycket fint i Höör! Kanske skulle göra min egen variant, med mina godbitar från Höör… Var det svårt?
  Angående musiken.. Vet att några scouter gjort filmer (hur man viker en pressening och hur man sänker en kanot typ..) där de fått sura mail från rättighetsinnehavarna (antar jag eller om det var från Youtube) så de fick ta bort dem.. Men hoppas inte för jag tyckte din var bra!

  • Nä det var verkligen inte svårt att göra filmen, busenkelt. Det som jag hat fastnat på är att jag vill att det ska ligga direkt på bloggen precis som när jag lägger dit en bild men jag ska lösa det!
   Det kanske är olika om det är förening eller privatperson? Youtube gav mig förslaget att söka på youtube för en låt till bilderna. 🙂

   • Fast dem gjorde det rent privat.. Vi får ha en dag när du lär mig sånt här och jag lagar ditt armband och annat..

    • Vi får väl se om jag får någon reaktion.
     Klart vi kan om du bjuder på något smarrigt för du är så bra på det. Haha

 2. Hörru! Så himla duktig du är! 🙂

  Och du; Västervik under vecka 27 sen drar vi ner genom Skåne veckan efter…. Håll utkik vetja 🙂 🙂

  Kramar Kicki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.