Lite väl optimistiskt, kanske

Men nu är ju våren här! Vi hade 9,5 plusgrad kl 6 trots att det regnade! Jag blev så glad att jag blev lite väl optimistisk. Gummistövlarna åkte på, fantastisk uppfinning det där, och jackan byttes ut mot ponchon. Så här efter att jag stått på stationen i tio minuter och väntat på tåget kan jag förstå att jag var liiiite väl optimistisk när jag bara tog ponchon. Jag skulle tagit jeansjackan under. Fast jag gillar inte det där med att ha jeansjacka till jeans. Det får mig att känna mig som en kvarleva från det stentvättade 80-talet. Nu sitter jag på tåget vid elementet och dricker chailatten som Kärlek gjort till mig så värmen kommer nog snart.

20130416-064654.jpg
Inte dumt, inte dumt alls med den här vårkänslan!

2 kommentarer

  1. Man blev väldigt optimistisk igår!! Jag kände mig som ett litet barn då jag tvingades inse att bara för att solen lyser en dag så kommer den inte att lysa varenda dag ; ) . Men imorgon är det sol igen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.