Lördagen med näsan i datorn

20120414-074734.jpg

Morgonstund har guld i mun.
Sova kan jag göra när jag blir gammal.
Var hälsad sköna morgonstund.
Ingen tid är som nuet.

Idag är det jobbdag, en lördag. Enligt väderprognosen igår så ska solen skina hela dagen idag och det är väl inget som förvånar eftersom jag ska vara inomhus hela dagen och dessutom i Malmö. Fast det finns bra saker med det här också. Jag får träffa mina härliga kollegor som jag inte sett på en vecka, jag kommer skratta gott med dom, jag kommer tjäna extra pengar som jag nog kan komma på något som dom kan brukad till höhö men det allra bästa med dagen fredagsfrulle på en lördag som dessutom är fixad av Christina. Det här kan nog bli bra trots att jag steg upp tio över sex i morse.

Stig nu upp och gör nåt gott av dagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.