Luften gick ur mig

20120421-135422.jpg

20120421-135413.jpg

Inatt har jag sovit fruktansvärt dåligt. Drömt en massa konstiga drömmar och haft ont i hela kroppen. Tjugo i fem gav jag upp och gick ner till soffan. En timme senare kom Vincent ner. Idag har vi en kinkig mamma, en pipig Vincent, en busig Alfred och en pappa som är på sitt vanliga charmerande humör typ.

Vi har i.a.f. hunnit med ett besök på tipp och att tippa. Tanke var att jag skulle varit ute och fixat lite på altanen men orken och framförallt regnet satte stopp för det.
En snabbvisit av Malin har vi också haft. Synd att hon inte pallade stanna längre men jag förstår henne. Egen lägenhet har hon blivit med. Hur kul som helst. Ska bli kul att se hur hyresvärden har gjort om den för när jag hängde i den lägenheten var den en etta och nu är den en tvåa.

Om regnet upphör så tror jag att jag ska ta mig en promenad. Men först kallar rallyfilmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.