Man bara måste älska DIY

Jag såg en bild på Instagram som jag inte kunde släppa tanken på. Det var vackert och enkelt, precis så jag gillar det. Tyvärr kommer jag inte ihåg hos vem jag såg det på Instagram och jag kan lova att jag har slitit för att få fram det för jag har tittat igenom alla som jag följer, då menar jag alla foto som alla jag följer har lagt upp dom sista månaderna. Det blir några foto. Så om det är någon som känner igen bilden (inte mitt foto då utan hur jag har ställt upp det) eller vart jag kan ha fått tanken ifrån så får ni gärna säga till för jag vill gärna kunna säga tack! 

Så enkelt men vackert.
Precis så som julen borde vara,
för alla – enkel
och vacker.

En gång i tiden var det tomtar som gav mig julkänslan
Nu är det textilier och ljus
Men tomtar är inte heller fel, någon i.a.f.

Jag är så glad för mitt skoskåp för det är där och endast där jag får ha saker ifred.
Tänk er doften när hyacinten slår ut.
Älskar’t

5 kommentarer

 1. Jag gjorde en sådan förra året (mycket svårare än det ser ut, tycker jag…). Jag vet att Tine K har sådan stjärnor.. Det var hos henne jag såg den första gången! 🙂 Kram

  • Hmm Tine K, ja det kanske var så att någon jag följer på Instagram hade gillat en annan bild. Hmm kanske det ja.

   Som gammal scout tyckte jag det rätt så bra faktiskt. Jobbigast var att hitta 6 st lika tjocka pinnar i rätt längd. Gärna hyfsat raka också.
   Kram

 2. Det var inte inne hos lillakråkslottet? På bloggen alltså. Hon gjorde en med armeringsjärn häromdagen.
  Puss puss

 3. Jag tror du sett den i min hjärna, för den har funnits i mina tankar hela veckan och jag har då planerat att på lördag, då ska jag ut i skogen och leta pinnar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.