Matstörning

20120326-191915.jpg

Jag har en matstörning som stör mig. Idag har jag ätit lunch ute (tack Vladi!) så det blev riktig middag på dagen. Mina frukostar har alltid varit under all kritik och är fortfarande det. Det betyder att jag idag har ätit på tok för lite och är inte ens hungrig. Jobbigt.
När jag kommer hem ska jag alltså trycka i mig mer än 1 000 kcal för att få dagen grön (godkänd). Eftersom jag går hem så blir det ännu fler kcal att äta eftersom varje motion genererar kcal. Lägg sen till att jag har ätit nästan allt fettintag till lunch pga den där vansinnigt goda Carbonaran på Spot så det blir nog rätt andefattiga kcal bestående av frukt och bröd utan pålägg. 😉
Att äta bara för ätandets skull är inte kul.
Tänk så enkelt det måste vara att begränsa sitt matintag jämfört med att sitta och trycka i sig massa mat när man bara vill somna i soffan.

10 kommentarer

 1. Vad är det för app du kör? Hur håller du koll på kalorierna?

  Om du nu inte kan äta frukost så kanske ett bra mellanmål kring halv tio hade varit ett alternativ?

 2. Har också den appen och är jättenöjd med den (synd bara att jag glömmer att lägga in ibland).

  Tycker också att du ska ta en shake på tåget, jag brukar ta dom mitt på dagen, för det är då jag glömmer att äta.

  2,6kg på 2 veckor är kanonbra jobbat! Kram

 3. Och den här fettklumpen går upp i vikt när hon börjar röra på sig och blir deppig och slänger alla kcal-räkningar, stegräkningar och seriösa tankar på tippen 🙁 Deppande värre!
  Men i går fick jag ta en näve Kinapuffar för att nääästan nå upp till grönt – fattades ngr ändå som jag inte orkade sätta i mig för att jag var tvärmätt.
  Jag trodde jag fick i mig för mkt kolhydrater men så är inte fallet *hmm* Skumt…

  Tar appen med en nypa salt men den är en otrolig riktlinje på att äta rätt oavsett om man ska gå ner i vikt eller om man ska gå upp i vikt (vilket kan vara precis lika jobbigt som att gå ner).

  Kaloriräknaren var nästan bättre för den kan man scanna med. 🙂 Men den suger pga att man inte kan gå in och ändra vilken hastighet man vill gå ner i och jag ställde ju precis som jag väntat in den för “hårt”…
  Det har tagit 15 år att gå upp alla dessa äckliga kg och det får lov att ta tid att gå ner dem igen…
  Snygg jobbat syrran med dina 2.6 kg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.