Men så fel då

20120420-075308.jpg

I morse var det tungt och svårt. Jag tittade på klockan, suckade och snoozade. Nästa gång klockan ringde tittade jag på klockan, suckade, tittade i kalendern för att se om jag inte började senare idag, suckade och snoozade mot bättre vetande. Nästa gång klockan ringde var sucken än djupare och med tung kropp kasade jag mig ur sängen. Efter en längre dusch än vad jag borde tagit kändes det bättre. Klockan blev tio över sex, jag borde vara på väg ut genom dörren men frissan var inte fixad än. Petar på kärleken, ger honom en puss och säger jag går nu. Kärleken tittar på mig med stora ögon och säger varför?
Ja här kan man ju tro att kärleken var gulligt sömndrucken men ack nej. Lilla Emma var så trött i morse att hon inte kunde läsa. Gaaaahhhh jag var en hel timme fel! Jag börjar kvart i nio idag och behövde alltså inte gå till tåget förrän tio över sju. Nåja jag fick fixat håret både en, två och tio gånger (blev ändå inte nöjd) utan stress och sen hanns även en kopp te med tillsammans med kärleken. Inte en helt fel start på morgon även om den där extra sömnen hade varit god. *s*

Nu är det mot Malmö och fredagsfrukost!

2 kommentarer

  1. jag ska skaffa en stor kalender i sovrummet så du inte missar det hahahahahahahahaha tur jag propsade på att du inte skulle springa i väg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.