Men sparka på mig!

Idag är det inläsningsdag inför nästa veckas kurs. Jag brukar inte ha några problem med att läsa hemma, brukar till min förvåning faktiskt vara riktigt disciplinerad. Idag funkar inget. Jag är trött som en sengångare och jag orkar inte ens tänka på att öppna böckerna. Jag vill bara lägga mig i soffan med filten om mig och sova bort dagen. Men det går ju förstås inte.

Har ni också sådan där dagar där ni inte riktigt blir vakna på hela dagen? Skitjobbigt!

Jag har så mycket jag vill göra, borde göra och måste göra. Jag ska i helgen försöka få ihop en bra lista på vart man kan lämna kläder till de hemlösa. Jag behöver er hjälp dock. Ska jag göra en lista på ställe i Malmö eller ska jag försöka rota fram hur man går tillväga över hela Sverige? Ja då blir det alltså inte en lista med adress på exakt var man kan lämna sitt bidrag utan bara på hur man gör.
Jag måste tvätta. Jag förstår inte hur detta går till men det går alltid från att jag har tvättat upp allt till att allt ligger i tvättkorgen igen. Aldrig att jag har bara 2-3 maskiner att tvätta upp nej nej alltid värsta tvättinrättningen här. Fast det är inte särskilt betungade att tvätta nu när man har tvättmaskinen i grovköket. Värre var det när man bodde i lägenhet.
Jag vill hitta mig ett fotoprojekt som jag kan ägna mig åt. Ett fotoprojekt där jag lär mig min kamera ordentligt och begriper när folk pratar fotografiska.

Men först måste jag läsa om skatteregler för delägare i FÅAB. Känner mig så peppad. Kanske ska höra med älskade ( )-na om dom kan ta huliganerna imorgon istället och plugga då? Tål att tänkas på. 

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.