Mitt kryp in

Jag har ju inte visat er sovrummet riktigt, ja lite dassig AjFånbilder bara. Sovrummet är inte riktigt klart än, en gardin ska bytas ut till persienn, några foto ska upp och en matta ska flytta in men det är ju bara smått pill så det stora hela kan ni ju få se. Eller ja stora och stora, rummet är väldigt litet och hade vi haft en 180 säng så hade det inte gått. Fast jag gillar det, jag gillar det så otroligt mycket. Mitt sovrum, mitt sovrum där det inte finns plats att asa in massa som inte har där att göra, mitt sovrum där det alltid ska vara redo för att krypa i säng och mysa, mitt sovrum där jag verkligen kan vila. Av någon anledningen så blev det randigt med kalklitir men jag gillar det ändå. Jag gillar kalklitir för den är mjuk och sval samtidigt som den ger en känsla av råhet. I mitt sovrum är det grått och några detaljer i lila som t.ex. min fina ljusslinga från HomeNord. Jag gillar att hålla det enkelt i sovrummet. Jag har blommor här inne, det måste man ju ha. Blommor som kommer överleva mig om de bara får bo kvar, ja jag har köpt morfarblommor a.k.a. plastblommor. Sovrummet har bara ett takfönster och det är alldeles för lite ljus för att jag någonsin ska kunna få någon blomma att överleva. Så plast it is and I like it.

DSC_2861 DSC_2862 DSC_2866

När jag har fått upp det där andra pillet så ska jag försöka mig på att visa er sovrummet bättre. Visa mer av det lilla som ni inte har fått se vilket egentligen mest är en tavelramshylla och en byrå men ändå det där pillet kan göra stor skillnad. 

Mitt sovrum, här vilar jag, här går jag in i drömmarnas land.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.