Mood board in July

Karin är en fantastisk fotograf som för 10 månader sedan började med Mood Board. Så här beskriver hon själv vad Mood Board är;
Varje månad skapar vi en moodboard med det som natur och trädgård har att erbjuda den aktuella månaden. Vill du också anta utmaningen? Du väljer själv helt fritt hur du arrangerar och fotograferar. Lämna en kommentar till det här inlägget så länkar jag tillbaka din blogg. Jag kommer att vara på resande fot den kommande veckan och är däför inte säker att jag kommer att kunna uppdatera länklistan varje dag. 

Jag tänkte att jag skulle försöka mig på det jag med. Jag måste erkänna att det är med viss oro som jag tar ett foto som är, på sätt och vis, bestämt av någon annan. Någon annan som verkligen kan det här med att ta foto och att arrangera ett snyggt fotografi. Men detta är min syn på vad min trädgård har bjudit på i juli.

Som ni redan vet så har jag i år drabbats hårt av Blomkrisen vilket gör att ni redan har följt min trädgård men ändå. Mitt Mood Board! Lavendel som spridit sin ljuvlig doft i trädgården. Citrusträdet som har växt en dm i sitt bladverk. Olivträdet som tog igen sig trots en för mörk vinter (men tack fru Stjernholm för att du skötte om Jamie!). Rosor, fantastiska rosor som växer i min trädgård. Pelargoner, jag och pelargoner det trodde jag aldrig men nu vill jag inte vara utan dom. Tomatplantan som varit en konstant källa för oro hela sommaren men som i juli bjöd oss på härlig röda tomater. Dillen, denna fantastiska dill som växt sig så stor och full av krondill.
Mina vackra växter, i min trädgård – min oas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.