Morgonen som var fel

20120829-080114.jpg

Är det måndag idag eller? Allt som kunnat gå emot mig denna morgonen har gått emot mig! Barnen var otroligt trötta idag. Alfred var som Alfred är mest, mutbar med frukost. Haha Men min älskade Vincent stackars lilla godingen. Han var så trött att han grät, jag vill sova jag vill sova jag vill sova. Stackars min lille grabb. Det är bara att inse att det funkar inte att vi har besök mitt i veckan.
När vi väl kom hemifrån var vi givetvis sena så jag gick så fort jag kunde med en barnvagn lastade så mycket att en hoarder hade blivit stolt. Och där har ni anledningen till varför jag inte går på gym, mitt liv är ett gym. Haha

Men nu sitter jag här på tåget på väg till jobb, på tåget som står stilla någonstans mellan Eslöv och sockerbetornas hemby Örtofta. Har jag sagt att jag älskar Skånefuckingtrafiken?

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.