Nä ja é int’ bitter

20120511-182908.jpg

Just nu sitter jag och tycker lite synd om mig själv. Egentligen så skulle jag ju tycka synd om sambon som har lyckats dra på sig en maginfluensa men jag kan inte just det för just idag och imorgon tänker jag vara egoistisk och tycka synd om mig själv. Eftersom stackars kärleken är sjuk så fick vi ställa in kalaset som var planerat i helgen. Vänner och familj samlade för att fira, skratta, äta gott och bara umgås. Inget sådant blir det alltså. Tanken var att jag och kärleken på söndag skulle åka iväg och shoppa lite och sen bara vara hela familjen, mysa i soffan, äta gott och titta på någon rolig barnfilm. Inget sådant blir det alltså heller.

Jag avskyr maginfluensa! Får jag maginfluensa i födelsedagspresent så kommer jag sura fram till midsommar!

 

Ingen tårta. Ingen bananmacka. Ingen födelsedag.

3 kommentarer

  1. Nämen stackare där, jag tycker oxå synd om dig ska du veta. Jäkla maginfluensa. Nu håller jag mina tummar för att du klarar dig undan och slipper det där. Och stort Grattis till dig!

    Kramar

  2. Tårta kan jag la göra när han är frisk igen 🙂
    Jag kan göra om kalendern så det blir den 12 maj…igen 😉

    kram och hälsa sjuklingen att krya på sig

  3. Håller tummen (för det är väl egentligen bara en man ska hålla, två ger otur?) för att du klarar dig och att Ante tillfrisknar snabbt! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.