Någon sa åt mig…

20140428-180303.jpg

…att nyfikenhet hos barn är bra. Efter dagens pärs vet jag inte om jag håller med. När man är nyfiken är det bra att ha en kikare så man verkligen kan se allt och har man ingen kikare så får man göra sig en. Då kan man t.ex. tömma en toarulle på allt papper och det är en alldeles ypperlig sysselsättning när man sitter där och uträttar sina behov. Var man gör av pappret? Ja men det spolar man ju förstås ner, fast det går inte ner så då spolar man lite till. Så kan man hålla på tills mamman kommer på en och får lösa stoppet.
Vi kan väl sluta berättelsen här och bara säga att mamman nu sitter i solen med ett glas rosé och en vältvättad och välspritad högerarm. Jodåsåatt tack för den upplevelsen Alfred!

20140428-180334.jpg

2 kommentarer

  1. Dessa finurliga små som piggar upp 😉

    Det blir en bra historia om inte annat! Hihi, jag minns hur det var och jag har inte varit med om exakt den här varianten, men en liknande.

    Lite rosé på det hela så känna det bättre 🙂

    KRAM!

  2. Been there, done that. Hos oss fick hela toastolen bäras ut – utanför huset medan problemet löstes av två kunniga och tåliga män och jag tog barnen till skogen – för hon som “råkat” stoppa ner allt papper var så förtvivlad att det krävdes mycket tröst och avledning och prat och annat för att hon skulle ta sig samman. Och när vi kom hem stod toaletten där ute på trappen – nästa chock. Hon skrev en lång berättelse om det där sen – eller ritade och berättade och jag skrev förstås för hon var ju kanske 3 eller 4 år bara. Och nu kan vi skratta åt det – 12 år senare. Ganska mycket faktiskt, för det var så galet. Men hon är fortfarande lite rädd för toaletter… Kram till dig som är väl värd att sitta där med glas och jordgubbe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.