När Blogglandia kommer till ÖresundDirekt

När jag jobbar på ÖresundDirekt så är det alltid massvis med prat om mat och bakverk. Eva är en stor fantast av söta bakverk och Thomas tycker att är det något som är gott så ska man äta det. Jag är ju lite på samma linje som Thomas. Haha
Idag var det stora diskussionsämnet vad vilken dag vi fikar bäst. Långt om länge kom vi fram till att torsdag blir den bästa dagen att ha riktig go’fika. Vad det då blir? Ja det blir ju förstås Limhamnsbomber, Eva bor ju i/på Limhamn. Thomas såg ut som ett frågetecken och Kristine lika så. Eva gjorde sitt bästa med att förklara men jag ja jag vet ju var man går för att visa hur Limhamnsbomber ser ut. Känner ni någon som knarkat Limhamnsbomber för si så där två år sen? Precis, Emma! Sen googlade Thomas lite och hittade diverse bilder från Emmas event och hoppsan hejsan vad med bilder på Lihamnsbomber. Haha
Sen stod vi där och dregglade över bilderna och konstaterade att nu har vi då verkligen något att se framemot. Så kan det bli när Blogglandia landar på ÖresundDirekt.

20131021-180204.jpg
Bilden är Emmas men snäll som hon är fick jag låna den. (Ingen vill ju se min bild på Höörsbomberna igen!)

4 kommentarer

  1. Har varit bra sugen på att testa de där bomberna sen jag såg dem första gången inne hos Emma men har lite för långt till Limhamn men någon gång så ska jag allt åka dit och frossa lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.