När det känns som allt brakar samman

Jag sitter i soffan och känner att nu är jag inte stor på jorden eller i orden. Då sprider sig ett helt fantastisk ljus in i vardagsrummet. Himlen skiftar i så många nyanser av blått och grått att jag bara måste gå ut. Kameran fick följa med mig och jag kände att ett lugn spred sig i kropp och själ. För mig är det verklighetsflykt och terapi att fotografera. Jag älskar att se världen genom linsen.

Jag lekte lite med inställningarna på kameran och jag börjar känna en nyfikenhet på min kamera. Jag måste bra finna lite tid.

Himlen var inte på något vis oskyldigt blå men väldigt lockande.

Jag kom på att jag inte har visat er hela min enorma trädgård. Hehe
De svarta blomkrukorna brukar inte stå framför rabatten på gräsmattan men eftersom Kärleken håller på med plattorna på framsidan så får (till barnens glädje eftersom de gräver jord ur krukorna) de bo där tills Kärleken bestämmer sig för att de får flytta tillbaka till sin renoverade lya. Haha
Så här är den alltså the trädgård.
Lite större än på bilden är den för jag står vid en gunga och den får faktiskt plats i trädgården.

Precis när jag gick in så uppenbarade sig denna fina regnbåge.
Jag hoppas att ni ser den och att det inte bara är jag som ser den för att jag vet att den är där.
Det är inte lätt att fotografera en regnbåge, iaf inte för mig för det blev inte så bra som jag önskade. Någon som har tips?
Det är inte ofta som jag ser en hel båge.

När jag såg regnbågen så lyftes det sista av min tyngd – det blir bra!
Jag duger precis som jag är!

5 kommentarer

  1. En sån kväll hade jag i lördags. Det varma kvällsljuset som plötsligt uppenbarade sej, ett lätt regn som föll samtidigt och regnbågen som pricken över i. Tog med dottern ut på en liten åktur och vi stannade flera gånger längs vägen och bara intog allt det vackra. Ha en fin dag!

  2. Ahaaa, en sån där!! De är jobbiga, det tar så jäkla mycket energi… Och det andra, ja du, visst vore det bra med ett plåster som tog bort ALLT, oavsett vad det gäller… För mig var det: Stanna eller gå trots att jag har så starka känslor för dig? Hans svar blev det där avskyvärda “Vänner”… Men vi vet båda vad vi känner när vi är med varandra, detta kanske är bra för honom, livet med mig vs. livet utan mig…

    Stoooora kramar o massa kärlek!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.