När det slås i splittror

I bästa CM-anda vaknade vi inatt av en smäll och glas som splittrades. Jag tror aldrig att Kärleken kommit så snabbt ur sängen. Ja jag var också snabbt ur sängen men eftersom jag hann tänka massa hemska tankar i värsta CM-andan så for jag in till barnen. Första normala tanken var inbrott sen tänkte jag på våra takfönster. När jag hade kontrollerat barnen och takfönsterna så gick jag med hjärtat i halsgropen ner för trappan, inte ett ljud hördes inte ens från Kärleken. Fy vilken puls jag hade! Väl ner ser jag kaoset men kan andas ut. Granen! Eftersom jag envisas med glaskulor och glasänglar i julgranen så var vardagsrummet fullt av glassplitter.
Jag tror inte jag har varit så rädd i hela mitt liv och med min livliga fantasi bara måste jag sluta titta på CM!

20121216-114826.jpg Jag kommer sakna mina fina änglar.

20121216-114833.jpg Tror ni man kan maila IKEA och höra om dom kan tänkas ha kvar något paket sådana här kulor? Mina finaste julgranskulor.

Jaja det är bara materiellt och julgranskulor men det var ju så fint pynt.

6 kommentarer

  1. Herregud, jag förstår att ni for upp med andan i halsen. Tråkigt på granen men med tanke på alternativen du hann tänka igen så…

    Vår gran föll ihop en nyårsafton. Rakt över matbordet. Tur att vi ännu inte hunnit duka inför kvällens middag. Nu står den som en solitär i ett hörn av rummet långt från övrigt möblemang 🙂

  2. Vad läskigt, innan ni visste vad det var! Hoppas det går att ersätta era favviskulor. Våra glaskulor har haft en sagolik förmåga att gå sönder, tyvärr.

    Kram!
    Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.