När man är bortskämd

DSC_0255

DSC_0251 DSC_0248 DSC_0247

Ja jag är 36 år gammal men min käre far skämmer fortfarande bort mig och vet ni, det är galet skönt. Galet skönt att jag fortfarande får vara hans lilla tös. Tack vara att far skämmer bort mig så har jag idag en riktig mysmorgon. Det är guld värt!
Idag ska jag på ett av de där mötena om min framtid, ja alltså jag ska till doktorn som ett led i utredningen om min värk. haha Inget särskilt spännande möte alltså. Jag har inget emot att bli klämd på, tömd på blod och utfrågad till max så länge det slutar med ett bra svar om min värk. Eller tja det där med att bli klämd på var hyfsat obekvämt inte bara för att det gjorde ont utan för att denna fläskfian var tvungen att sitta iklädd endast underkläder och låta en främmande man trycka mest överallt på mig. (Han var väldigt professionell så det var inte det men kom igen vem är helt bekväm med att sitta i underkläderna och bli synad från topp till tå?)

Ja och sen kan jag meddela att jag snart kan berätta lite om de där mötena som jag varit så kryptisk om. Det kommer iaf glädja en läsare för Kicki har redan berättat att jag har gjort henne nyfiken. haha Förlåt Kicki men jag kan inte säga något än.
Eller tja det ena kan jag ju faktiskt redan berätta om! Jag har fått ny tjänst på jobbet, jag lämnar Skatteupplysningen och beger mig 2 våningar högre upp till Utlandsskattekontoret så nu kan ni ringa till Skatteupplysningen utan att riskera att jag svarar.

Men nu, ligga i soffan 10 minuter innan lille far kommer och hämtar mig.

Ha en härlig tisdag!

5 kommentarer

 1. Grattis till nya tjänsten! Det verkar vara lite omflyttningar jobbmässigt både här och där bland mina favoritbloggar nu. Ombyte förnöjer 🙂

  Hoppas det går bra hos doktorn idag. Själv gjorde jag ett avbrott från min köttdiet förra veckan (medvetet, kunde inte motstå viss mat helt enkelt) och jag inbillar mig att jag redan känner av det. Så nu, tillbaka till minimalt köttintag igen. Tyvärr. Men det är faktiskt värt det.

 2. Skönt med en far som skämmer bort en, guld värt. Min far är i himmelen men jag tror han håller ett vakande öga på mig därifrån, så måste det gå till….
  Usch för värk och för att sitta utlämnad och bli klämd på. Hur länge har du haft värk?
  Kram

  • Ja men självklart att han håller ett vakande öga över!

   Jag har haft värk till och från sen jag var i tjugo årsåldern. Det började med att jag inte hade någon styrka kvar i händerna och inte klarade av att öppna en flaska (typ halvlitersflaska med skruvkork) utan få ont i handen resten av dagen. Fast det är inte förrän nu som jag inte klarar av det längre.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.