När man är sjuk…

| 2 kommentarer

Ska man ligga i soffan och titta på tv, det är den bästa medicinen. Och jag har hittat medicin!

20130215-094408.jpg
Alltså jag har fastnat totalt! Så till den milda grad att jag icke kan vänta en vecka på ett avsnitt. Icke! Så tack så mycket till den som uppfann internet! jag har absolut inte laddat hem något olagligt!
1, jag gör inte sånt för det är olagligt
2, jag skulle aldrig orka leta fram något på en sån där sida (ja jag har sett hur de ser ut)
3, jag skulle ändå inte fatta hur jag skulle göra om jag skulle fått hjärnslint och sett förbi punkt 1 och 2.
Nä jag har fått lära mig att det finns sidor där man kan titta på serier och filmer gratis, utan registrering och utan att ladda ner. Så det har jag gjort. Ja det låter för bra för att vara sant och jag funderar på vad hållhaken är. Men jag kan inte låta bli ändå. Hmm usch nu känner jag att jag är ett moraliskt dilemma, jag borde kanske inte nyttja de där sidorna förrän jag vet att det är tillåtet. Jag vill ju bara se en bra serie! Hur vet man förresten om det är en okej sida eller ej?
Nåja serien är så bra att jag nästan smäller av!

20130215-100051.jpg
En hjälte, en frihetskämpe, en rättvisans man

20130215-100133.jpg
Som en modern Robin Hood

20130215-100159.jpg
Som en modern Batman

20130215-100318.jpg
Fast med intriger i bästa Beverly Hills-andan.

Åh vad jag gillar denna serien! Fast nu vill jag få tag i de sista två avsnitten i säsong ett.

Alla bilder är lånade från Bibeln

1 person har hunnit för dig

2 tankar kring ”När man är sjuk…

 1. mintekopp skriver:

  Helt klart den bästa medicinen, hoppas att du är frisk snart igen!

  Krya på dig. Kramar!

 2. Krannina skriver:

  Den där serien ser ur att passa mig 😉

  Krya på dig!

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer