När man öppnar ögonen

Jag vet inte vem Blondinbella är, jag gillar inte den typen av bloggar som jag tror hon driver. Jag gillar inte när 20nånting-åringar visar upp snuskigt dyra märkesväskor/skor/kläder/whatever. Jag känner mig irriterad, bitter, avundsjuk och fördomsfull när jag ser 20nånting-åringar som inte har jobbat en bråkdel av vad jag har och ändå har råd med sånt som jag inte ens funderar på. När man är född med guldsked i munnen är allting lätt, kan man höra mig muttra. När man är smal sitter alla kläder bra, kan man höra mig snäsa.

Det är med skam och generat ansikte som jag läser ord efter ord och inser att jag har låtit mina fördomar härja fritt. Mitt gröna alterego har visat sig från sin sämsta sida.

Isabellas Hemligheter är en klok bok och man får tycka vad man vill om Bella men när någon lyckas driva två företag samtidigt som de går gymnasiet och får bra betyg är det banne mig hatten av. Det hade jag aldrig lyckats med!

Nä nu är det skärpning och korta tyglar som gäller för mina fördomar. Läs boken vettja!

20130804-200815.jpg

Jag kanske får kika in på hennes blogg också

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.