När man smittas

På sommaren är det en smitta som går, jag ser den överallt i Blogglandia. Det läses böcker som aldrig förr. Så nu har jag blivit smittad också. Det började med att en Tant gjorde en lista med punkten 12. Sen surras det både här och där om böcker så jag läste Andreas fantastiska bok men den tog slut! How rude! Sen läste jag hos ett fantastiskt kungapar om en bok som drottningen högläste för kungen, bara en sån sak gör ju en lockad. Idag läste jag hos Fridalalalala om ett perfekt liv.

bild

 

Så det blev lite böcker idag när vi var på Nova. Jag återkommer med omdöme. Jag har kommit halvvägs i Magdalenas bok och jag har skrattat högt flera gånger. Den är inte svårtläst, skulle man kunna säga. Är det någon som har läst någon av de andra böckerna? Ja förutom Pia och Dennis då som har läst Konsten att vara kvinna. 

Tack alla för er inspiration och boktips!

5 kommentarer

  1. Har som sagt läst Magdalenas, men även Magnus Hermans! De andra såg ut att passa mig med! Fick precis en idé! Hmmm får se om jag får ihop den!

  2. Kul att kunna inspirera! Jag köpte också fyra nya böcker igår när jag passerade en PocketShop. Och nu blir det äntligen lite sommardeckarläsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.